Diensten

Een mooie website is één ding, maar dan begint het spel pas. Lekker lopende teksten op de website, de tone of voice die past bij de doelgroep van je klant én gevonden worden. Een uitdaging? Zeker! Maar een utopie is het niet. Met mijn gedegen SEO-aanpak breng ik structuur aan en zorgen we er samen voor dat de website de zoekmachines gaat domineren! 

Ik werk het liefste samen met online marketingbureaus met grote ambities voor hun klanten. Bekijk hieronder mijn diensten of neem contact op via info@getthelead.nl voor een maatwerk voorstel. 

seo scan

Net als voor je eigen gezondheid, wil je ook goed voor de website van je klant zorgen. Met een SEO scan heb je binnen no-time een diagnose én behandelplan.

vindbare teksten

Teksten die de doelgroep aanspreken zijn een must. Maar wat als niemand ze vindt? Mijn SEO-vriendelijke teksten verschijnen in de zoekmachines.

ZOEKWOORDONDERZOEK

Gevonden worden op termen waarop niemand of niet de juiste bezoekers zoeken? Dat is verleden tijd met een gedegen zoekwoordonderzoek.

rapportage

Meten = weten! Garanties op positie geef ik niet, maar door te analyseren kan je leren. Zo zorgen we ervoor dat de website de zoekmachine domineert!

Weten hoe ik jou verder kan helpen? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. Binnen twee werkdagen neem ik per mail contact met je op.