Diensten

Een mooie website is één ding, maar dan begint het spel pas. Lekker lopende teksten op de website, de tone of voice die past bij de doelgroep van je klant én gevonden worden. Een uitdaging? Zeker! Maar een utopie is het niet. Met mijn praktische SEO-aanpak breng ik structuur aan en zorgen we er samen voor dat je website de zoekmachines domineert. 

ZO HELP IK Je VERDER

Vindbare teksten

Urenlang heb je gezwoegd op een fantastische tekst, om ‘m te plaatsen in de donkere krochten op internet. Zonde! Maak je teksten vindbaar en zet je ideale klant in actiemodus 🚀.

Zoekwoordonderzoek

Hoe lekker zou het zijn om gedachten te lezen? Dat kan ik je niet beloven, maar met mijn zoekwoordonderzoek weet je wél waar je ideale klant naar zoekt en ontdek je pijnpunten.

SEO scan

Je loopt geen marathon met een gebroken been. Waarom wel de zoekmachines bestormen met een gare website? Met mijn SEO scan krijg je een diagnose en behandelplan. 

Hop, hop, gas erop!

Direct samen aan de slag?

Als reizende specialist over de wereld, leef ik een groot gedeelte van de tijd in een andere tijdzone. Hoewel ik niet direct telefonisch bereikbaar ben, reageer ik doorgaans binnen 2 werkdagen. Laat hieronder je bericht achter of stuur direct een mail naar info@getthelead.nl.