Diensten

Een mooie website is een ding, maar dan begint het spel pas. Lekker lopende teksten op je website, de tone of voice die past bij je doelgroep én gevonden worden. Een uitdaging? Zeker! Maar een utopie is het niet. Met mijn gedegen SEO-aanpak breng ik structuur aan en zorgen we er samen voor dat jouw website de zoekmachines gaat domineren! 

Bekijk hieronder mijn diensten of neem contact op via info@getthelead.nl voor een maatwerk voorstel. 

seo scan

Net als voor je eigen gezondheid, wil je ook goed voor je website zorgen. Met een SEO scan heb je binnen no-time een diagnose én behandelplan.

vindbare teksten

Teksten die je doelgroep aanspreken zijn een must. Maar wat als niemand ze vindt? Met mijn teksten word je gevonden waarnaar je doelgroep zoekt.

ZOEKWOORDONDERZOEK

Gevonden worden op termen waarop niemand of niet de juiste bezoekers zoeken? Dat is verleden tijd met een gedegen zoekwoordonderzoek.

rapportage

Meten = weten! Garanties kan ik niet beloven, maar door te analyseren kan je leren. Zo zorgen we ervoor dat jouw website de zoekmachine domineert!

Weten hoe ik jou verder kan helpen? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier. Binnen 2 werkdagen neem ik per mail contact met je op. 

Wat anderen over mijn diensten zeggen