Vindbare teksten

Domineer de zoekmachines

Je ploetert en schrijft bijna totdat je vingers bloeden. Maar als eigenaar van een bureau of SEO specialist heb je nog honderd andere taken op je to-do list. En je ziet ook geen goede resultaten terug.  Om gevonden te worden in de zoekmachine, moet je zorgen voor killer content die je voorschotelt aan je doelgroep. Op die manier ga je de zoekmachine domineren en ga je die leads vanzelf binnen hengelen. 

Iedereen kan het, maar voor veel mensen is het schrijven van een tekst een doorn in het oog. Ik geef je graag tips en schrijf (eventueel samen met jou) de beste SEO-vriendelijke teksten. Lees meer over mijn werk als SEO copywriter.  

Weten hoe je dat aanpakt? Vul het contactformulier in voor vrijblijvend advies óf lees het stappenplan op deze pagina. 

Hoe zorg je dat je pagina's worden gevonden?

Het concept

De bezoeker zoekt op een bepaalde term. Deze termen hebben we samen gedefinieerd vanuit het zoekwoordonderzoek. Vanuit hier gaan we de vraag van de bezoeker beantwoorden. Dit doen we zo door zo uitgebreid mogelijk antwoord te geven op de vraag van de bezoeker. Samen bepalen we de de tone of voice en manier van aanspreken. Vanuit hier maak ik een concept op. 

De basis van SEO

Nadat het concept door jou is goedgekeurd, werk ik de tekst uit en gooi er een SEO-sausje overheen. Zo spannend is dat niet, we moeten vooral zorgen dat de tekst helder is opgebouwd: benoemen van het probleem, inspelen op de pijnpunten van de lezer en vervolgens de oplossing bieden met triggerende call to action. We zorgen dat de zoekterm (of synoniemen ervan) voldoende worden benoemd – zonder overkill – en ik voorzie de tekst van een triggerende meta title en meta description. 

Plaatsing van de tekst en advies achteraf

Aan jou de taak om de tekst in je website te plaatsen. Wachten we dan af? Nee! “Those who ask will receive”. Mijn service stopt niet bij het opleveren van de teksten. We zorgen ervoor dat Google de teksten vindt door ze te laten indexeren. Kom maar op met die pagina 1 positie!

SEO - Jody Op den Buijsch

Afhankelijk van het onderwerp en type branche kan je bij mij een vindbare tekst afnemen vanaf 99 euro. Je ontvangt dan een SEO-vriendelijke tekst die lekker wegleest én converteert. Ook is de meta data al voor je ingevuld. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is ‘m te plaatsen in de website. 

Is DE site nu helemaal SEO-proof?

We zijn goed op weg. Als het goed is, is je site grotendeels SEO-proof en ligt er een gedegen SEO zoekwoordonderzoek. Online resultaat is goed meetbaar: laten we dat dan vooral doen! Lees hier meer over de inspanningen die naar aanleiding van zoekmachine optimalisatie worden gemeten

Laten we virtueel een kopje koffie drinken, laat je contactgegevens en bericht achter. 

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.