Vindbare teksten

Domineer de zoekmachines

Je ploetert en schrijft bijna totdat je vingers bloeden. Maar als eigenaar van een bureau of SEO specialist heb je nog honderd andere taken op je to-do list. En je ziet ook geen goede resultaten terug.  Om gevonden te worden in de zoekmachine, moet je zorgen voor killer content die je voorschotelt aan je doelgroep. Op die manier ga je de zoekmachines domineren en die leads vanzelf binnen hengelen.

Iedereen kan het, maar voor veel mensen is het schrijven van een tekst een doorn in het oog. Ik geef je graag tips en schrijf (eventueel samen met jou) de beste SEO-vriendelijke teksten. Lees meer over mijn werk als SEO copywriter. Vanaf 99 euro per tekst – afhankelijk van het onderwerp en de lengte, bespaar ik jou een hoop frustraties. Vul het formulier in en we plannen een online kennismaking in. 

Hoe zorg je dat je pagina's worden gevonden?

Het concept

De bezoeker zoekt op een bepaalde term. Deze termen hebben we samen gedefinieerd vanuit het zoekwoordonderzoek. Vanuit hier gaan we de vraag van de bezoeker beantwoorden. Dit doen we zo door zo uitgebreid mogelijk antwoord te geven op de vraag van de bezoeker. Samen bepalen we de de tone of voice en manier van aanspreken. Vanuit hier maak ik een concept op. 

De basis van SEO

Nadat het concept door jou is goedgekeurd, werk ik de tekst uit en gooi er een SEO-sausje overheen. Zo spannend is dat niet, we moeten vooral zorgen dat de tekst helder is opgebouwd: benoemen van het probleem, inspelen op de pijnpunten van de lezer en vervolgens de oplossing bieden met triggerende call to action. We zorgen dat de zoekterm (of synoniemen ervan) voldoende worden benoemd – zonder overkill – en ik voorzie de tekst van een triggerende meta title en meta description. 

Plaatsing van de tekst en advies achteraf

Aan jou de taak om de tekst in je website te plaatsen. Wachten we dan af? Nee! “Those who ask will receive”. Mijn service stopt niet bij het opleveren van de teksten. We zorgen ervoor dat Google de teksten vindt door ze te laten indexeren. Kom maar op met die pagina 1 positie!

Jody Op den Buijsch

Hop, hop, gas erop!

Direct samen aan de slag?

Als reizende specialist over de wereld, leef ik een groot gedeelte van de tijd in een andere tijdzone. Hoewel ik niet direct telefonisch bereikbaar ben, reageer ik doorgaans binnen 2 werkdagen. Laat hieronder je bericht achter of stuur direct een mail naar info@getthelead.nl.