Jody Op den Buijsch

Jody Op den Buijsch: Eigenaar van Getthelead.nl

Hey! Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. De kans is groot dat je op “Jody Op den Buijsch” hebt gegoogeld en toen terecht kwam op deze pagina. Geen nood, ik vind je nu niet meteen een stalker hoor ;-). Maar misschien wel leuk om elkaar te leren kennen. Dan begin ik wel, goed? 

Mijn naam is Jody Op den Buijsch (maar dat wist je natuurlijk al) en ben eigenaar van Getthelead.nl. Ik verzorg SEO scans, zoekwoordonderzoek, schrijf vindbare teksten én verzorg rapportages na afloop van de werkzaamheden. Waar een standaard copywriter alleen de teksten schrijft, ga ik nog net wat verder. Ik focus namelijk op resultaat. Een tekst moet aantrekkelijk en foutloos Nederlands zijn, maar bovenal gevonden worden. Anders is het net als optreden voor een lege zaal. Zonde en een beetje genânt, toch?

Je ziet dat ik aan je zoekopdracht voldoe. Je zocht op mij en je vond me. Dat wil ik ook voor jou realiseren. Uitzoeken waar jouw doelgroep op zoekt, vervolgens hiervoor teksten schrijven, zorgen dat je de zoekmachines domineert en tot slot de websitebezoekers converteren naar leads. Klinkt goed, toch?

SEO - Jody Op den Buijsch

Meer over mij

Op de basisschool schreef ik regelmatig korte verhaaltjes en was het mijn droom om journalist te worden. Hoewel die droom langzaam vervaagd is, heb ik nu de perfecte ingrediënten voor mijn droomrecept: een opleiding MBO-toerisme, een HBO-bachelor in commerciële economie en specialisme in online marketing. Deze ingrediënten gemixt met een flinke scheut reislust, zorgen voor het pad dat ik nu bewandel. Onder de naam ‘Get the lead’ ga ik ervoor zorgen dat jouw website wordt voorzien van aantrekkelijke teksten waarmee je leads binnenhengelt.

Ik werk op afstand. Dat kan van het verste punt op de aardbol zijn tot onze zuiderburen. Doordat ik plaats-onafhankelijk werk, ben ik tegelijkertijd ook heel flexibel. Pas me aan aan de tijdzones en werk ook gewoon als jij slaapt. “Slapend rijk worden” wordt ineens werkelijkheid. Communiceren doe ik via de mail, WhatsApp, Facetime of Skype. Dit vormt voor mij en mijn klanten geen enkele belemmering. 

Vertel wat meer over jou!

Nu je van alles over mij weet, hoop ik dat je ook wat meer over jezelf wilt vertellen. Jij bent tenslotte degene die mij opzocht ;-). Laat via het contactformulier je gegevens achter en eventueel aanvullende vraag (waarmee ik je kan helpen). Wie weet spreken we elkaar dan binnenkort!