SEO MASTERCLASS


Een praktische SEO mini-training met alle praktische tips die je nodig hebt!

ZÉLF ALLES UIT SEO HALEN?

Niet iedereen heeft baat bij een SEO copywriter… 

Een gekke uitspraak voor een eh, SEO copywriter. Ik hoor je denken: huh, Jody, wat zeg jij nou? Wil je geen omzet draaien?

In tegenstelling tot je dagelijkse bakje overnight oats is werken aan je organische vindbaarheid geen recept waar slechts één nacht overheen gaat. Het kost over het algemeen veel tijd en inspanning van alle partijen. Als beginnend ondernemer zijn er snellere manieren om zichtbaarheid te creëren en de juiste doelgroep aan te spreken. 

Betekent dan dat ik helemaal niets met SEO moet doen?

Nee! Want je wil wel alvast de basis hebben staan dat je in combinatie met andere middelen inzet. In tegenstelling tot het draaien van advertenties of zoekmachines, kun je niet direct iedere euro die je in een SEO copywriter, op de korte termijn terugverdienen. 

Speciaal voor startende ondernemers, kleine bedrijven met een beperkt marketingbudget én kleine marketingteams heb ik de SEO masterclass ontwikkeld. 

Van 64,- voor 47,-.

Na afloop van deze masterclass...

✓ Weet je precies wat SEO is 
✓ Kun je meepraten met je jonge, (net iets te wijsneuzerige) neefje die indruk probeert te maken met technische termen 
✓ Ken je het verschil tussen SEO en SEA en weet je wanneer je welk middel inzet
✓ Weet je wanneer je SEO (niet) moet inzetten
✓ Schrijf jij zelf aantrekkelijke, vindbare én converterende landingspagina’s
✓ Weet je wat je vooral NIET moet doen 
✓ Kun je direct je eigen inspanningen meten 
En heb je een concreet stappenplan om zelf met SEO te starten 

 

seo masterclass

Deze masterclass is wat voor jou als...

  • Je wil starten met SEO, maar niet weet waar je moet beginnen 
  • Je schrijven leuk vindt, maar niet weet hoe je je pagina’s vindbaar maakt 
  • Je gevonden wilt worden op termen waarop je doelgroep zoekt 
  • Geen zin hebt in masterclasses op gezette tijdstippen, maar lekker in je eigen tijd ‘m wilt volgen 🥳

In het kort, over mij

Mijn naam is Jody Op den Buijsch, 31 jaar en heb een rugzak aan bagage. Figuurlijk, als in de werkervaring binnen online die ik in de afgelopen acht jaar heb opgedaan. Letterlijk, omdat ik over de wereld reis als digital nomad. Met vriend, backpack, laptop en stabiele wifi-verbinding werk ik locatie-onafhankelijk vanaf iedere uithoek in de wereld. 

Vanaf een zonnig oord of Zuid-Europese wereldstad zorg ik dat mijn klanten beter vindbaar worden in de zoekmachines en daarmee méér naamsbekendheid krijgen, hun bereik vergroten en dat hun ideale klant de website bezoekt. 

Hoe ik dat aanpakt heb ik in deze minitraining op video vastgelegd. Geen gekke trucs, “geheime formules” of zwarte magie: mijn praktische, heldere werkwijze deel ik met jou zodat je aan het einde van de training zélf aan de slag kunt gaan met je website. 

Dat wil ik! 

seo freelancer

Eerst zien, dan geloven?

Ik deel gratis SEO tips met je per mail. Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt de komende twee maanden wekelijks een tip. Je zit nergens aan vast en kunt je altijd uitschrijven. Pinky promise!

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER MIJ

Ik leerde Jody kennen toen zij de beste, meest uitgebreide en overzichtelijkste zoekwoordprioriteitenlijst leverde die ik ooit had gezien. Nu vragen we ze vaker bij haar op. En het mooiste is: als een opdracht haast heeft werkt zij ’s nachts voor ons door omdat ze altijd wel op een ander plekje wereld te vinden is. Zij gaat slapen en wij eten ons ontbijt met onze neus in haar excel. Dat tijdsverschil is voor ons winst. – Charlotte Backx, Door Lotje Getikt

Topper! Jody heeft mij ontzettend goed geholpen met het herschrijven van mijn teksten. Heerlijk om te lezen, met daarbij de humor waar nodig. – Jimmy Arends, Recruitment Door Jimmy
Het is enorm fijn om met Jody te werken. Ze heeft een vlotte pen en de nodige kennis op het gebied van SEO. Weet zich goed te verdiepen in de klant wat zorgt voor pakkende teksten en meer traffic. – Richard de Pijper, Rible