Spijker je kennis bij vanaf de bank

Jij bent ook niet van gisteren en wilt je kennis bijspijkeren. Je wordt om de oren geslagen met online cursussen: alsof je in een snoepwinkel staat. Het liefst wil je ze allemaal volgen. Maar net als dat je niet in een snoepwinkel alle snoepjes opeet (want: buikpijn) heeft het ook geen zin om al die cursussen te volgen. En daarom zoek je alleen de beste uit. En noem me bevooroordeeld of niet, maar ik raad die van mezelf ten zeerste aan. 😉

Op deze pagina vind je twee cursussen die ik heb gemaakt. Mijn bedrijfsnaam is ‘Get the lead’. De leiding nemen en leads binnenhengelen. De cursussen die hierop staan sluiten hierop aan. Eerst vindbaar worden, daarna je leads verzamelen én opvolgen. Er is één factor waar je rekening mee moet houden: de cursussen worden niet in ABN gegeven. Mijn Brabantse accent zet je misschien op het verkeerde been, maar ik ben van origine Limburgs. Wat als resultaat heeft dat de cursussen wordt gegeven met een zuidelijke, ‘zachte G’. Gelukkig is de inhoud er niet minder om. Genoeg disclaimers, ik vertel je er graag meer over. 

SEO training

Heb je het gevoel dat je naast de pot pist als het aankomt op SEO? Als je m’n homepage of over mij-pagina leest, dan weet je dat ik SEO voor online marketingbureaus uitvoer. Dat doe ik omdat SEO hierin onderdeel is van een grotere strategie, omdat je als zzp’er of kleine ondernemer vaak niet de kosten van SEO kunt verantwoorden tegenover de resultaten en omdat ik als freelancer onderdeel uitmaak van een team. Alleen is ook maar zo alleen. 

Voor mijn oude werkgever mark@ing heb ik een online SEO training gemaakt. Hierin behandel ik alle theorie over SEO en de werkwijze waarmee je resultaat behaalt. Na deze online cursus heb je alle handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Deze cursus behandelt de basisprincipes van SEO en is dus vooral interessant als jij hierin de eerste stappen wilt zetten. 

Automatiseren zonder programmeren

Iedere keer weer erger je je groen en geel aan alle handelingen die je keer op keer moet uitvoeren. Offertes inscannen, e-books naar aanvragers mailen of alle contacten in de BCC. Dat kan professioneler. En slimmer. Met de cursus ‘Automatiseren Zonder Programmeren’ help ik je hierbij. Met als uitgangspunt het de software tool ActiveCampaign en vanuit daar verschillende koppelingen om je leven gemakkelijker te maken.  

Deze cursus is geschikt voor (kleine) ondernemers en marketingmedewerkers die geen grote investeringen willen doen, maar de touwtjes zelf in handen willen nemen. Ik neem je stap voor stap mee in de cursus. 

cursus automatiseren zonder programmeren

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Lees de reviews op Soofos

Direct je site automatiseren?

Laat je contactgegevens achter, dan kijk ik hoe ik je kan helpen op het gebied van website-automatisering.