Over...

Over mij

Mijn naam is Jody Op den Buijsch, 30 jaar en een rugzak aan bagage. Figuurlijk, als in de ervaring die ik in de afgelopen zeven jaar heb opgedaan. Letterlijk, omdat ik over de wereld reis als digital nomad. Met vriend, backpack, laptop en stabiele wifi-verbinding werk ik locatie-onafhankelijk aan verschillende online marketingprojecten.

Op de basisschool schreef ik regelmatig korte verhaaltjes en was het mijn droom om journalist te worden. Hoewel die droom langzaam vervaagd is, heb ik mijn ervaring, passies en creativiteit gebundeld: ik ben SEO copywriter en zorg dat websiteteksten worden gevonden, gelezen en vervolgens converteren. Dit doe ik met name voor online marketingbureaus die een flexibele schil zoeken. Onder de naam ‘Get the lead’ zorg ik dat de website van jouw klant wordt voorzien van aantrekkelijke teksten waarmee ze leads ‘binnenhengelen’.

Zó, da’s een bezige bij! 

De theorie kennen is één. Maar die kennis toepassen in de praktijk is een ander verhaal. Naast de resultaten die ik voor mijn eigen klanten behaal, heb ik ook een aantal eigen sites en shops. Enerzijds om extra inkomensstromen te genereren, anderzijds om de kennis die ik daarin opdoe, weer toe te passen voor mijn eigen klanten.   

seo freelancer

Over get the lead

Momenteel ben ik ergens in de wereld aan het vertoeven en klaar voor jouw vraagstuk. Ik zorg voor vindbare & conversie-gerichte content waardoor je jouw doelgroep beter bereikt en je leads converteren. Mijn ervaring op het gebied van projectmanagent, online marketing (SEO specifiek) en een vlotte pen zorgen ervoor dat ieder project succesvol wordt opgeleverd. De volgende diensten voer ik uit:

  • SEO scan – een scan die je adviseert over de ‘gezondheid’ van jouw website
  • Zoekwoordonderzoek – ik achterhaal de termen waarop jouw doelgroep online zoekt
  • Vindbare & converterende teksten – op basis van specifieke zoektermen schrijf ik teksten waarmee je jouw leads binnenhengelt
  • Rapportage – met een rapportage achteraf weet je wat jouw positie in de zoekmachines is

seo scan

Net als voor je eigen gezondheid, wil je ook goed voor je website zorgen. Met een SEO scan heb je binnen no-time een diagnose én behandelplan voor jouw site.

vindbare teksten

Teksten die je doelgroep aanspreken zijn een must. Maar wat als niemand ze vindt? Met mijn teksten word je gevonden waarnaar je doelgroep zoekt.

ZOEKWOORD ONDERZOEK

Gevonden worden op termen waarop niemand of niet de juiste bezoekers zoeken? Dat is verleden tijd met een gedegen zoekwoordonderzoek.

rapportage

Meten = weten! Garanties kan ik niet beloven, maar door te analyseren kan je leren. Zo zorgen we ervoor dat jouw website de zoekmachine domineert!