Over...

Over jou

Het gaat niet over mij. Het gaat over jou.

Jij hebt namelijk nog niet de ideale copywriter gevonden. Eentje die niet alleen lekkere teksten wegtikt, maar er óók voor zorgt dat ze onder de aandacht komen bij de juiste doelgroep. Je bent contentmarketeer, SEO specialist of manager bij een online marketingbureau of onderdeel van de marketingafdeling.

 ✓ Je klant vindbaar maken in zoekmachines, zodat hun potentiële klanten kennis met ze maken
✓ Meer verkeer naar je website of webshop
✓ Aantrekkelijk geschreven landingspagina’s en blogs, die worden gevonden én converteren 
✓ Weten op welke zoektermen de doelgroep zoekt in zoekmachines 

Je kunt bij mij terecht voor zoekwoordonderzoek, aantrekkelijk geschreven blogs en landingspagina’s die gevonden worden, rapportages en advies. Laten we kennismaken! 

Jody Op den Buijsch

Je wilt natuurlijk wel weten met wie je te maken hebt...

Mijn naam is Jody Op den Buijsch, 31 jaar en een rugzak aan bagage. Figuurlijk, als in de werkervaring die ik in de afgelopen zeven jaar heb opgedaan. Letterlijk, omdat ik over de wereld reis als digital nomad. Met vriend, backpack, laptop en stabiele wifi-verbinding werk ik locatie-onafhankelijk vanaf iedere uithoek in de wereld aan jouw doelstellingen. 

Jij verdient geld terwijl ik voor je schrijf

Ik schrijf terwijl jij slaapt. Plan onze contactmoment in op een moment dat voor jou werkt. En ondertussen hou ik je via Google Docs, Trello en mail continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Benieuwd hoe ik jou(w) (klanten) verder help? 

Zó, da's een bezige bij!

De theorie kennen is één. Maar die kennis toepassen in de praktijk is een ander verhaal. Naast de resultaten die ik voor mijn eigen klanten behaal, heb ik ook een aantal eigen sites en shops. Enerzijds om extra inkomensstromen te genereren, anderzijds om de kennis die ik daarin opdoe, weer toe te passen voor mijn eigen klanten. Waaronder deze projecten.

Over get the lead

Momenteel ben ik ergens in de wereld aan het vertoeven en klaar voor jouw vraagstuk. Ik zorg voor vindbare & conversie-gerichte content waardoor je jouw doelgroep beter bereikt en je leads converteren. Mijn ervaring op het gebied van projectmanagent, online marketing (SEO specifiek) en een vlotte pen zorgen ervoor dat ieder project succesvol wordt opgeleverd. De volgende diensten voer ik uit:

  • SEO scan – een scan die je adviseert over de ‘gezondheid’ van jouw website
  • Zoekwoordonderzoek – ik achterhaal de termen waarop jouw doelgroep online zoekt
  • Vindbare & converterende teksten – op basis van specifieke zoektermen schrijf ik teksten waarmee je jouw leads binnenhengelt
  • Rapportage – met een rapportage achteraf weet je wat jouw positie in de zoekmachines is

seo scan

Net als voor je eigen gezondheid, wil je ook goed voor je website zorgen. Met een SEO scan heb je binnen no-time een diagnose én behandelplan voor jouw site.

vindbare teksten

Teksten die je doelgroep aanspreken zijn een must. Maar wat als niemand ze vindt? Met mijn teksten word je gevonden waarnaar je doelgroep zoekt.

ZOEKWOORD ONDERZOEK

Gevonden worden op termen waarop niemand of niet de juiste bezoekers zoeken? Dat is verleden tijd met een gedegen zoekwoordonderzoek.

rapportage

Meten = weten! Garanties kan ik niet beloven, maar door te analyseren kan je leren. Zo zorgen we ervoor dat jouw website de zoekmachine domineert!