Partners in online

"Teamwork makes the dream work"

Het voordeel van mijn leven als locatie-onafhankelijk ondernemer is dat ik werk wanneer ik wil, voor welke klanten ik wil en vanaf welk continent ik wil. Het nadeel is dat ik soms het contact met vakidioten mis. Bureaus die samen met mij hun klanten meer online zichtbaarheid willen geven. Want ik geloof heilig in de term “teamwork makes the dream work”.  

Gelukkig heb ik een aantal partners in online. Bureaus die ook de kracht zien in samenwerkingen én de essentie van SEO begrijpen. Doordat ik met hen samenwerk, leer ik iedere dag weer bij wat ik toepas in mijn werkzaamheden voor klanten. Jij als potentiële partner in online ervaart hierdoor voordelen zoals vernieuwende ideeën en andere invalshoeken. Tegelijkertijd zorgt een langere samenwerking met bureaus ervoor dat we elkaar leren kennen en op elkaar ingespeeld raken. Win-win. 

 

Ook in dit rijtje pronken en je klanten samen naar het volgende level trekken?

Dit zijn mijn partners in online

Met (onder andere) deze kanjers laten we samen klanten groeien. 

Ook in dit felbegeerde rijtje staan? Laten we kennismaken

...En dit vinden zij van mij

Rosalien Kokee Hallo Blauw

Wat heel fijn is aan samenwerken met Jody, is dat je haar vanaf dag één kan vertrouwen. Ze heeft kennis van SEO en social media, denkt mee en houdt zich aan deadlines.

Richard de Pijper Rible

Het is enorm fijn om met Jody te werken. Ze heeft een vlotte pen en de nodige kennis op het gebied van SEO. Weet zich goed te verdiepen in de klant wat zorgt voor pakkende teksten en meer traffic.

Julia Kooyman Marketing met Pit

Jody is een fijne samenwerkingspartner en deskundig wat betreft ins en outs van vindbaarheid in Google. Ze ontwikkelt ook eigen tools die klanten helpen de data inzichtelijk te maken. Fijn is dat ze goed meedenkt in campagnes en ze meetbaar maakt.

Cees Pater Tasman Professionals

Tasman Professionals werkt nu bijna een jaar samen met Get the Lead en zijn daar bijzonder tevreden over. Jody is altijd bereikbaar voor hulp en ondersteuning en beschikt over veel kennis en denkt mee. Wij bevelen haar (en daarmee Get the Lead) dan ook zeker aan.

Rianne Hottinga Feel the Breeze

Jody is een onwijs waardevolle aanvulling op onze online business, ze is creatief, taakgericht en performed altijd op top niveau. Ze is bij ons verantwoordelijk voor SEO, automatiseren van processen en optimaliseren van onze mail funnels. Binnen een paar weken tijd hadden we haar kosten al terugverdiend. Wat wij het meest waarderen aan Jody is dat ze 10 stappen vooruit denkt, bezig is met onze business alsof het haar eigen is en niets anders wil dan dat het een succes wordt. Gewoon ontzettend fijn om zo samen te werken en geeft zoveel vertrouwen. Soms vraag ik me wel eens af of ik nu voor haar werk of andersom 🤣 maar dan wel echt in de meest positieve zin. Ik kan Jody aan iedereen aanbevelen. Wij bevelen haar (en daarmee Get the Lead) dan ook zeker aan.

Joshua Kuipers Webton

Jody heet een vlotte pen en heeft de geschreven teksten snel aangeleverd. We zijn erg positief over onze samenwerking en bevelen Jody (en daarmee Get the Lead) van harte aan.

Joan Kikkert De Bouwplaats online

Zeer tevreden over Jody van Get the lead. Erg fijne samenwerking. Schakelt snel, kennis van zaken, professioneel en fijne communicatie!