SEO copywriter

Een SEO copywriter inhuren?

De teksten van je concurrent lijken zo moeiteloos te zijn geschreven, terwijl je zelf geen letter op papier krijgt. Of misschien duik je te snel in vakjargon waardoor jouw teksten voor je doelgroep onbegrijpelijk zijn. Misschien schrijf je wel teksten, maar worden ze online niet gevonden. Allemaal redenen om een SEO copywriter in de arm te slaan. 

Wat is een SEO copywriter?

Een SEO copywriter richt zich, net als een gewone copywriter, op het schrijven van aantrekkelijke teksten. Een SEO copywriter zorgt ervoor dat, naast dat deze aantrekkelijk zijn, ook worden gevonden onder jouw doelgroep. 

Het is natuurlijk hartstikke zonde om een tekst voor te schotelen die vervolgens niemand leest. Dat is net als optreden voor een lege zaal. Onnodig en een waardeloze investering. 

Hoe herken ik een goede SEO copywriter?

Een SEO copywriter is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van je webpagina’s, zodat deze wordt gevonden door de juiste doelgroep. Hierbij speelt relevantie een grote rol: een goede SEO copywriter zorgt ervoor dat de teksten aansluiten op het onderwerp en haalt eventueel verwante onderwerpen aan. Lees hier meer over mijn diensten.

SEO copywriter Jody

SEO copywriter 'Get the lead'

Na bijna 5 jaar als online marketeer te hebben gewerkt bij een online marketingbureau, was het tijd voor de volgende stap. Naast het schrijven van teksten is reizen een andere grote passie van me (zo blog ik voor thedutchnomads.nl). Als ‘digital nomad’ reis ik de wereld rond en voorzie ik organisaties van relevante, aantrekkelijke content waarmee je de leads ‘binnenhengelt’. Naast het schrijven van content verzorg ik ook SEO technische scans, zoekwoord-analyses en rapportages na afloop. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op via info@getthelead.nl.