SEO voor de reisbranche

De afgelopen jaren WAREN pittig...

Reisorganisaties hebben de afgelopen jaren flink wat voor de kiezen gehad.. Grenzen sloten in rap tempo, vliegtuigen bleven aan de grond. Nu er weer hoop aan de horizon gloort is het tijd om vooruit te kijken. Veel mensen staan weer te trappelen om meer van de wereld te zien. Googlen op tropische bestemmingen, op zoek naar scherpe vliegtickets en unieke ervaringen.

Want NÚ is het moment om te pieken. Nu de wereld weer opent, wil je ervoor zorgen dat je vragen van reizigers beantwoorden en inspireren om nieuwe landen te ontdekken. Daarvoor moet je blogs schrijven die aansluiten op hun zoekgedrag. 

Als ‘fulltime toerist’ help ik je daar graag bij. Inmiddels heb ik al bijna 40 landen mogen bezoeken. Ik heb geproefd van verschillende culturen, bijzondere ontmoetingen en bloedstollende avonturen. En die ervaringen zet ik voor jouw reisorganisatie graag op papier. 

seo freelancer
jody - seo freelancer

Jij wil...

✓ Reizigers inspireren met de mooiste reisverhalen
✓ De zoekmachines domineren met de tofste bestemmingen
✓ Door middel van reisverhalen en blogs anderen te inspireren meer van de wereld te ontdekken. 

Je kunt bij mij terecht voor zoekwoordonderzoek, aantrekkelijk geschreven reisblogs en landingspagina’s die gevonden worden, rapportages en advies. Laten we kennismaken! 

Over get the lead

Momenteel ben ik ergens in de wereld aan het vertoeven en klaar voor jouw vraagstuk. Ik zorg voor vindbare & conversie-gerichte content waardoor je jouw doelgroep beter bereikt en je leads converteren. Mijn ervaring op het gebied van projectmanagent, online marketing (SEO specifiek) en een vlotte pen zorgen ervoor dat ieder project succesvol wordt opgeleverd. De volgende diensten voer ik uit:

  • SEO scan – een scan die je adviseert over de ‘gezondheid’ van jouw website
  • Zoekwoordonderzoek – ik achterhaal op welke reizen en bestemmingen jouw klanten zoeken
  • Vindbare & converterende teksten – op basis van zoektermen schrijf ik teksten waarmee je reizigers inspireert
  • Rapportage – met een rapportage achteraf weet je wat jouw positie in de zoekmachines is

seo scan

Net als voor je eigen gezondheid, wil je ook goed voor je website zorgen. Met een SEO scan heb je binnen no-time een diagnose én behandelplan voor jouw site.

vindbare teksten

Teksten die je doelgroep aanspreken zijn een must. Maar wat als niemand ze vindt? Met mijn teksten word je gevonden waarnaar je doelgroep zoekt.

ZOEKWOORD ONDERZOEK

Gevonden worden op termen waarop niemand of niet de juiste bezoekers zoeken? Dat is verleden tijd met een gedegen zoekwoordonderzoek.

rapportage

Meten = weten! Garanties kan ik niet beloven, maar door te analyseren kan je leren. Zo zorgen we ervoor dat jouw website de zoekmachine domineert!