SEO tekstschrijver

Vragen?

Teksten die van het beeld afspringen, maar zelf krijg je geen letter op je pagina. Misschien zit je te diep in je eigen vakjargon en vind je het lastig om jouw kennis over te brengen op leesbaar Nederlands. Misschien schrijf je wel teksten, maar vindt niemand ze. Of weet je niet of er überhaupt op het onderwerp gezocht wordt. Allemaal redenen om een SEO tekstschrijver in de arm te slaan. 

Wat is een SEO tekstschrijver?​

Een SEO tekstschrijver richt zich, net als een gewone tekstschrijver, op het schrijven van aantrekkelijke teksten. Ik richt me hier specifiek op SEO, wat staat voor Search Engine Optimization. Kortgezegd betekent dat dat jij de zoekmachines gaat domineren. Naast dat de tekst wordt overgoten met een fijn, leesbaar sausje, wordt deze ook nog eens gevonden onder de juiste doelgroep in de zoekmachines.

 

Ooit opgetreden voor een lege zaal? Erg pijnlijk (al heb ik er gelukkig zelf geen ervaring mee). Dat is hetzelfde wanneer je veel tijd in je teksten hebt gestoken, maar wanneer niemand ze vervolgens leest.

SEO tekstschrijver - getthelead.nl Jody

Wat is het verschil tussen gewone websiteteksten en SEO-vriendelijke teksten?

SEO is een proces op de lange termijn. Ik krijg weleens vragen of ik ‘even wat meta tags kan toevoegen zodat een pagina vindbaar wordt’. Helaas werkt dat vandaag de dag niet zo. Eigen wijkt SEO niet echt af van het schrijven van gewone pagina’s, je biedt namelijk een antwoord op de vragen van je lezer.

 

Naast SEO-vriendelijke teksten verzorg ik ook zoekwoordonderzoek. Voor mij is het een vereiste om vanuit hier te starten. Vanuit hier schrijven we gericht op de vraag van de bezoeker.

 

Neem deze pagina als voorbeeld: de kans is groot dat je hebt gezocht op SEO tekstschrijver en voor je het wist, zat je op deze pagina. Dit komt omdat ik specifiek antwoord geef op jouw zoekvraag. Ik weet niet precies waarnaar je op zoek bent, maar probeer zo goed mogelijk antwoord te geven. Misschien zoek je een SEO copywriter en is je interesse gewekt. Of ben je benieuwd op welke manier je SEO kan inzetten voor jouw bedrijf. Daar geef ik op deze pagina antwoord op. Exact datzelfde ga ik ook voor jouw klant doen. Want ook jouw klant heeft vragen. Die vragen gaan we achterhalen en, door middel van aantrekkelijke copy die past bij jouw doelgroep, er antwoord op geven.

Benieuwd wat deze tekstschrijver voor jou kan betekenen?​

Ik hou van duidelijkheid en transparantie. Geen gesjoemel of vage uitleg, what you see is what you get. Mijn uurtarief is 60 euro per uur, waarvoor ik 1 SEO-vriendelijke tekst voor schrijf, tussen de 600 – 1.000 woorden.

Daarnaast schep ik graag duidelijkheid: SEO is een lang proces en verwacht niet morgen resultaat te hebben. Ik kan je geen nummer 1 positie beloven, ik kan je alleen de best mogelijke tekst aanbieden. Door middel van uitproberen, testen en analyseren zorgen we er samen voor dat jouw tekst gaat pronken in de zoekmachines. Desgewenst lever ik dus, naast de teksten, ook achteraf rapportages aan. Met daarbij behorende adviezen.

Is je interesse gewekt? Tof! Je kan via info@getthelead.nl jouw vraag stellen, waarna we een Skype-kennismaking plannen.