Tekstbureau

Beter vindbaar worden met behulp van een tekstbureau?

Een strak design, gelikte plaatjes: jouw nieuwe website ziet eruit om door een ringetje te halen. Totdat je je beseft dat er nog helemaal geen in zitten. Of je teksten zijn juist toe aan vervanging. Wat je vraag op het gebied van teksten ook is, een tekstbureau is het antwoord. 

Tekstbureau Get the lead

De teksten spatten van het scherm af. Precies de juiste tone of voice en als je klant van je eigen bedrijf zou kunnen worden, zou je het na het lezen van de teksten metéén zijn. Maar een aantrekkelijke tekst alleen is niet voldoende. Je wilt namelijk weten waar jouw doelgroep op zoekt én daarop gevonden worden. 

Je hebt hier niet zomaar te maken met een tekstbureau. Get the lead is namelijk gespecialiseerd in het creëren van vindbare content voor iedere doelgroep. Door middel van zoekwoordonderzoek, SEO-vriendelijke teksten én rapportages achteraf wordt er gestuurd op resultaat. Aantrekkelijke teksten zijn een must, maar niet de enige factor om goed gevonden te worden! 

Het gezicht achter tekstbureau Get the lead

Allemaal leuk en aardig, maar je wilt natuurlijk weten met wie je te maken hebt. Mijn naam is Jody, 28 jaar en bedenker van Get the lead. In mijn tijd als online marketeer bij een bureau merkte ik dat er veel behoefte was aan vindbare teksten, maar dat slechts weinig copywriters hiervan kaas hadden gegeten. Daarom besloot ik het roer om te gooien en anderen hiermee te helpen. 

Naast het schrijven van content verzorg ik ook SEO technische scans, zoekwoord-analyses en rapportages na afloop.

SEO tekstschrijver - getthelead.nl Jody

Het valt je misschien op dat ik zomers gekleed ben: dat komt omdat ik over de hele wereld mijn werk uitvoer. Van Zuid-Amerika tot Azië, je kan het zo gek mogelijk niet bedenken. Maar: geen nood. Ik ben iedere dag bereikbaar en voorzie jou zo snel mogelijk van antwoord. Het tijdsverschil heeft als voordeel dat ik voor jou werk als je slaapt. Dat noem ik nog eens slapend rijk worden! 

Kennis maken?

Ik vertel (en inspireer) je graag met mijn reisverhalen en wat ik voor jou kan betekenen. Nieuwsgierig geraakt? Neem dan gerust contact op via info@getthelead.nl.