Webinar

Ontwikkel kennis op het gebied van online automatiseren

Nooit meer iedereen in de BCC zetten wanneer je een bulkmail stuurt. Sloop die ‘geachte lezer’ uit de aanhef en maak ‘m persoonlijk in de e-mail. Je e-book die na aanmelding vliegensvlug de mail in vliegt van de geïnteresseerde en een automatisch mailtje de deur uit wanneer je ’n nieuw blog op WordPress hebt gepubliceerd. Zomaar een greep uit de talloze mogelijkheden die marketing automation met zich meebrengt. Zeg maar dag tegen dagelijks terugkerende handelingen en hallo tegen super simpele automatiseringen.

Alleen bedoeld voor de bèta’s en computergeeks van deze wereld? Welnee! In mijn cursus automatiseren zonder programmeren leg ik het je haarfijn en stap voor stap uit. Maar voordat je daar klaar voor bent, wil je misschien eerst weten of je wel waar voor je geld krijgt. Daarom geef ik op 26 augustus om 20.00 een webinar dat voor jou gratis te volgen is. Het enige wat jij hoeft te doen, is jezelf aan te melden in het formulier. Je ontvangt dan automatisch (ha!) een mailtje met een bevestiging van je aanmelding en een dag voorafgaand aan de webinar ontvang je toegang tot de online omgeving. 

Wat vertel ik je tijdens de webinar?

Marketing automation

Wat is marketing automation en hoe zorg je ervoor dat het jou zeeën van tijd bespaart?

ActiveCampaign

Welke tools gebruik ik om mezelf het leven een stukje gemakkelijker te maken online?

Tipje van de sluier van mijn online cursus

Mijn videocursus ‘automatiseren zonder programmeren‘ gaat dieper in op deze onderwerpen. In de webinar krijg je een kleine inkijk in de cursus.

Waarom ik jou er graag bij heb..

Wat anderen over de cursus zeggen

Bij de webinar aanwezig zijn?

Meld je via het formulier aan en je wordt op de hoogte gehouden!